Smart Intralogistic Solutions.
slimme oplossingen voor de intralogistiek

Stapelaar grafiet

Voor een fabrikant van grafietproducten hebben we een stapelaar ontwikkeld waarmee zij hun producten in een reactor kunnen plaatsen. Deze producten worden op een grafiet schijf gestapeld en vervolgens in de reactor gezet zodat deze kunnen worden behandeld. De stapelaar moest zeer nauwkeurig kunnen worden gepositioneerd en bestand zijn tegen de nodige hitte. Ook mocht de schijf niet in contact komen met metaal. Het gedeelte dat de schijf draagt is voorzien van een sideshift functie en neigfunctie en bekleed met een speciaal materiaal. Na de levering van het eerste exemplaar (geel) werd al snel overgegaan tot de aanschaf van een tweede truck, die in het wit werd uitgevoerd en in een cleanroom wordt ingezet. Beide stapelaars zijn voorzien van een kleurencamera systeem met 2 camera’s en 2 monitors per truck.

Stapelaar grafiet

Contactgegevens

Smart Intralogistic Solutions
Varenschut 19
5705 DK HELMOND

0492 - 382919
info@sminso.nl

Nieuwsberichten

Levering inox stapelaars

Nieuwe inox magazijntrucks voor foodbedrijf
Lees verder.

Reachtruck met hoogwerkerbak

Dit lijkt een fotostudio maar het is toch echt een bedrijfspand en wel het prachtige nieuwe onderkomen van Berendsen Textiel Service in Helmond.
Lees verder.

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in. WIj nemen dan contact met u op.

Smart Intralogistic Solutions is een onderdeel van Sanders Heftrucks