Smart Intralogistic Solutions.
slimme oplossingen voor de intralogistiek

Hoogwerkerbak

Bij de meeste bedrijven komt het regelmatig voor dat een hoogwerker nodig is om bijvoorbeeld defecte verlichting te vervangen, verlichting schoon te maken of ander onderhoud aan machines of installaties. Het is natuurlijk mogelijk om voor deze klussen een hoogwerker tijdelijk in te huren of om zelf een hoogwerker aan te schaffen of te leasen zodat deze altijd standby staat.

Omdat hoogwerkers relatief duur zijn als het wordt afgezet tegen het minimale gebruik hiervan besluiten veel bedrijven tot aanschaf van een hoogwerkerbak die kan worden gebruikt in combinatie met een vorkheftruck of magazijntruck. Echter aan het gebruik kleven de nodige risico’s aangezien de persoon in de hoogwerkerbak kwetsbaar is en het is dan ook niet zondermeer toegestaan om zo te werken.

Om dit soort werk WEL veilig te kunnen uitvoeren leveren wij een werkbak geheel conform NEN normen en Arbo richtlijnen die is toegestaan voor incidenteel gebruik. Deze werkbak is uitgevoerd met:

  • 2 loopdeuren met gasveren
  • Zwaailicht
  • Vrijgeef drukknopschakelaars
  • Kabelhaspel die kan worden aangesloten op de heftruck of magazijntruck
  • Borgketting en waarschuwingsstickers
  • Gebruikershandleiding en CE-verklaring

Wij zorgen er tevens voor dat de heftruck of magazijntruck wordt voorzien van een aansluiting voor de hoogwerkerbak. Op het moment dat de bak in gebruik is heeft de operator in de bak de controle over de truck. Als hij beide schakelaars ingedrukt houdt kan de truck worden verreden en heffen/dalen. Als de truck in de juiste positie staat laat de operator de knoppen los en doet zijn/haar werkzaamheden. De truck kan ondertussen niet worden verreden, tot het moment dat de operator deze weer vrijgeeft. Deze oplossing is een stuk voordeliger dan een hoogwerker, en altijd direct beschikbaar op het moment dat deze nodig is!

Hoogwerkerbak

Contactgegevens

Sanders Heftrucks BV
Smart Intralogistic Solutions
Varenschut 19
5705 DK HELMOND

0492 - 382919
info@sminso.nl

Nieuwsberichten

Levering nieuwe Hubtex meerwegtruck

Nieuwe Hubtex Phoenix MD45-45 4-weg zijlader
Lees verder.

Levering inox stapelaars

Nieuwe inox magazijntrucks voor foodbedrijf
Lees verder.

Reachtruck met hoogwerkerbak

Dit lijkt een fotostudio maar het is toch echt een bedrijfspand en wel het prachtige nieuwe onderkomen van Berendsen Textiel Service in Helmond.
Lees verder.

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in. WIj nemen dan contact met u op.

Smart Intralogistic Solutions is een onderdeel van Sanders Heftrucks