Smart Intralogistic Solutions.
slimme oplossingen voor de intralogistiek

Werkwijze

Om te komen tot de juiste oplossing bekijken wij eerst uw bedrijfsproces en bespreken we uw pakket van eisen. Vanzelfsprekend is dit ook afhankelijk van de complexiteit van uw vraagstelling. In de meeste gevallen kunnen we u al direct een goede indicatie van de mogelijkheden en benodigde investeringen geven. 

Bij een wat complexere machine maken we eerst een opzetje met schets en worden eventuele details of aandachtspunten nog met u doorgesproken. Na uw goedkeuring werken we het geheel uit tot een complete offerte en wordt een gedetailleerde tekening gemaakt zodat u kunt zien hoe de truck er uiteindelijk zal worden uitgevoerd.

Na opdracht en fabricage zorgen wij voor de aflevering inclusief CE-verklaring en inbedrijfsstelling van de machine zodat u er direct mee aan de slag kunt! Indien gewenst verzorgen we ook het onderhoud, BMWT-keuring en zelfs keuring aan batterij en oplader. Maar als dit uw voorkeur heeft kunnen we ook uw bestaande leverancier instructie geven om het onderhoud correct uit te voeren.

Contactgegevens

Sanders Heftrucks BV
Smart Intralogistic Solutions
Varenschut 19
5705 DK HELMOND

0492 - 382919
info@sminso.nl

Nieuwsberichten

Levering nieuwe Hubtex meerwegtruck

Nieuwe Hubtex Phoenix MD45-45 4-weg zijlader
Lees verder.

Levering inox stapelaars

Nieuwe inox magazijntrucks voor foodbedrijf
Lees verder.

Reachtruck met hoogwerkerbak

Dit lijkt een fotostudio maar het is toch echt een bedrijfspand en wel het prachtige nieuwe onderkomen van Berendsen Textiel Service in Helmond.
Lees verder.

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in. WIj nemen dan contact met u op.

Smart Intralogistic Solutions is een onderdeel van Sanders Heftrucks