Smart Intralogistic Solutions.
slimme oplossingen voor de intralogistiek

Laadstation met wisselbatterijen

Om intern transport ook in te kunnen zetten in multishift-diensten moet de tractiebatterij natuurlijk gewisseld kunnen worden zodra die leeg is. Om dit snel en veilig te kunnen uitvoeren hebben we al bij verschillende klanten laadstations gerealiseerd waarbij de batterij op een trolley kan worden verplaatst tussen de truck en het laadstation. De truck staat dan altijd op dezelfde positie en de trolley kan naast de truck worden gereden.

Als de truck voorzien is van een wisselluik kan de batterij zijdelings worden gewisseld, en anders kan de batterij met een takel van de trolley in de truck worden gezet. Om er zeker van te zijn dat de gebruikers de juiste batterij uit het rek halen zijn de opladers voorzien van grote lampen, die van rood naar groen kleuren op het moment dat de batterij klaar is voor gebruik.

Laadstation met wisselbatterijen

Contactgegevens

Sanders Heftrucks BV
Smart Intralogistic Solutions
Varenschut 19
5705 DK HELMOND

0492 - 382919
info@sminso.nl

Nieuwsberichten

Levering nieuwe Hubtex meerwegtruck

Nieuwe Hubtex Phoenix MD45-45 4-weg zijlader
Lees verder.

Levering inox stapelaars

Nieuwe inox magazijntrucks voor foodbedrijf
Lees verder.

Reachtruck met hoogwerkerbak

Dit lijkt een fotostudio maar het is toch echt een bedrijfspand en wel het prachtige nieuwe onderkomen van Berendsen Textiel Service in Helmond.
Lees verder.

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in. WIj nemen dan contact met u op.

Smart Intralogistic Solutions is een onderdeel van Sanders Heftrucks